Most probably
انا ضحكت من نفسي لما فكرت في الموضوع ده .
كنت بتفرج ع حاجة اسمها
Misconceptions about heat
المهم الراجل بيسال الناس تفتكروا لو فيه كيكة في الفرن
و جيت لمست الكيكة و لمست الصنية اللي فيها الكيكة مين فيهم اكثر سخونة ؟
معظم الناس جوبت ع اساس interpretation بتاعت تجاربهم انهم بيتلسعوا من المعدن لكن الكيكة لا او مش نفس بدرجة السخونة ع اقل تقدير .
المهم جرب و قاس درجة الحرارة و الاثنين(الكيكة و المعدن ) نفس السخونة .
طب ازاي ؟ ببساطة المعدن موصل جيد للحرارة لك لكن الكيكة لا، الاثنين جواهم نفس السخونة بس واحد موصلك و واحد لا .
الحقيقة قدامك واحدة تقديرك و فهمك لها مش صائب لانه مبني ع تجربتك او كلام غيرك اللي انت مش هتكذبها لكن هي مش الحقيقة .
No comments:
Post a Comment